Een kopje liefde (opdracht)

Dit kunstwerk is gemaakt voor een lunchroom in het centrum van Leek.(Groningen) Het werk past binnen het industriele interieur. Wanneer je naar de details kijkt, zie je dat dit werk een uitnodiging is wanneer je behoefte hebt aan rust, of juist een praatje, of gewoon … Lees verderEen kopje liefde (opdracht)

bruidspaar

Dit mooie stel uit Canada kregen dit schilderij cadeau voor hun huwelijk van de ouders van de bruidegom. De foto en kunstwerk stralen hun liefde uit. In het schilderij heb ik foto’s gebruikt van de familie, maar ook van hun samen. De tekst van de … Lees verderbruidspaar

Sannie

Vincent heeft dit kunstwerk voor sannie, zijn vriendin, laten maken. In het schilderij zijn haar hobby’s en interesses verwerkt.

Diana

    De zussen en broer van Diana hebben deze voor haar verjaardag laten maken. Het is een uniek collage portret. In het kunstwerk zijn stukken uit de Bijbel verwerkt, want Diana is een gelovige vrouw. Ook foto’s van haar man, kinderen en kleinkinderen waar … Lees verderDiana

Domi en Kim

Dit schilderij is een mixed media kunstwerk. Geinspireerd op de wereld van Alice in Wonderland. Kim heeft deze laten maken voor Dominique, vanwege haar verjaardag. Hun katten, hun mooiste lied, interesses heb ik erin verwerkt.

Willem

Dit is een uniek portret van Willem, gemaakt van papier. Een cadeau van de dochter en schoondochter van Willem.  

I am Zlatan

I am Zlatan collage art 70x70cm prijs op aanvraag