Kwetsbaar

Kwetsbaar

100x120cm

mixed media art

for sale. Prijs op aanvraag

Dit schilderij maakt ons bewust dat er kinderen verkocht worden voor postitutie, misbruik, cybersex, uitbuiting. Deze moderne slavernij moet stoppen!

Een deel van de opbrengst gaat naar de stichting International Justice mission. Koop voor een goed doel!

De groene achtergrond heeft verschillende lagen die het misbruik symboliseren. Denk aan quotes, maar ook foto’s van lingerie. Het gezicht van dit meisje is een beeld van hoop en herstel door middel van psalmen, maar ook quotes. Ik heb een echte sarong gebruikt in het werk.

Arab girl

Arab girl

collage art

50x50cm

For sale

Dit werk is onderdeel van de serie Children of Hope. Kinderen in deze wereld worden verdriet aangedaan, door mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Ook zijn organistaies die deze kinderen kunnen bevrijden en begeleiden, zodat ze weer een mooi leven kunnen opbouwen, weer gewoon kind mogen zijn. Dat dit meisje dromen mag hebben om een mooie, inspirerende vrouw te worden die in vrijheid mag leven.


Nona

Indo girl

‘Indo irl

collage art 50cm x 50cm

for sale

Dit werk is onderdeel van de serie Children of Hope. Kinderen in deze wereld worden verdriet aangedaan, door mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Ook zijn organistaies die deze kinderen kunnen bevrijden en begeleiden, zodat ze weer een mooi leven kunnen opbouwen, weer gewoon kind mogen zijn. Dat ze onbezorgd en blij mogen zijn.


PhotoGrid_1523527832125

Ik ben niet meer bang!

‘Ik ben niet meer bang’

80 cm x 60 cm collage art

Prijs € 550,- 

deel van de opbrengst gaat naar IJM!

 Een deel van de opbrengst zal naar de stichting IJM gaan, die kinderen bevrijdt uit de moderne slavernij.

Zij hoeft niet meer bang te zijn, want zij is bevrijd. Zij mag nu helen, herstellen, vertrouwen, geloven, leven en dromen. Kinderen in deze wereld worden verdriet aangedaan, door mishandeling, misbruik of verwaarlozing.