Buy my artwork

*Wilt u een kunstwerk bestellen?*

Stuur mij een bericht via onderstaand formulier. Zet hierbij duidelijk om welk kunstwerk het gaat, uw adresgegevens en of u het wilt komen ophalen of dat het bezorgd moet worden. Nadat uw bericht binnen is gekomen, zal ik u de betalingsgegevens met de eventuele verzendkosten mailen.

Graag een Shannon Artwork aan de muur maar niet teveel betalen? Kijk dan naar mijn limited prints. Deze worden geproduceerd door Werk aan de muur in verschillende maten en materialen.

*Wilt u een kunstwerk tentoonstellen of samenwerken?*

Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om mijn schilderijen aan een zo breed mogelijk publiek te laten zien. Heeft u een winkel etalage die wel wat kunst kan gebruiken of een saai kantoor?  Stuur mij dan snel een bericht via onderstaand formulier.

*Werk in opdracht*

Wilt u een persoonlijk schilderij van Shannon artwork aan de muur? Denk aan een portret van oma of juist een bestaande afbeelding vertaald in collage-art? Stuurt u  mij een bericht via onderstaand formulier. Zet hierbij uw wensen en gegevens. Ik neem dan zo snel mogelijk per mail of telefoon contact met u op om alles door te spreken.

Bij de opdracht dient 25% van het totaalbedrag als voorschot betaald te worden. De totaalprijs van het te bestellen werk wordt vooraf bepaald. Er kunnen geen aanpassingen aan het schilderij worden gedaan nadat de aanbetaling is overgemaakt.

Mocht het resultaat niet naar wens zijn, dan is het mogelijk de order te laten vervallen. Restitutie van het voorschot vindt dan echter niet plaats en het kunstwerk blijft in bezit van shannon Artwork. Voor de overdracht van het schilderij vindt er goedkeuring plaats door de koper

Goedkeuring vindt plaats via foto’s (bij verzending) of bij indien het schilderij wordt opgehaald. Bij zowel het verzenden als het ophalen van het schilderij, is het niet mogelijk om het schilderij te retourneren aangezien het om een op maat gemaakt product gaat.

*Prijzen werk in opdracht*

Hieronder staan enkele afmetingen met de bijbehorende prijzen voor een schilderij op maat. Zit jouw maat er niet bij? Vraag naar de mogelijkheden. Vrijwel alles is qua afmetingen mogelijk en gaat in afmetingen van 10 cm.

Afmetingen doek:

30×40 cm = 250,- Euro

40×50 cm = 350- Euro

60×60 cm = 450,- Euro

60x80cm = 550,-

70×90 cm = 650,- Euro

80×80 cm = 650,- Euro

80×100 cm = 720,- Euro

80×120 cm = 800,- Euro

100×120 cm = 880,- Euro

120×120 cm = 960,- euro

80×160 cm = 960,- Euro

100×160 cm =1050 ,- Euro

*Bezorgkosten*

-Ik bezorg de kunstwerken gratis door heel Nederland*

*uitgezonderd de waddeneilanden, Zeeland.